Berichten vanuit het Hippolytuskerkkoor / Meezingavond op 24 mei

 

Tijdens de afgelopen jaarvergadering van het Hippolytuskerkkoor kreeg ons trouwe lid Bertha Huitsing een boeket bloemen overhandigd met een zilveren broche in de vorm van een muzieksleutel. Bertha zingt al 40 jaar mee in het koor! Een moment om bij stil te staan.

Zingen in koorverband bleek tijdens de Vocale en Muzikale Dag in Winsum op 14 april een hobby te zijn die door velen wordt beoefend. Maar liefst 1800 deelnemers waren vocaal en muzikaal te beluisteren, verdeeld over 60 verenigingen. Het was een prachtige dag, een feest om aan deel te nemen. Het Hippolytuskerkkoor mocht er na twee prachtige optredens een enthousiast applaus in ontvangst nemen.

Samen zingen, het is een mooie ervaring. Als koorleden doen we dit, onder leiding van dirigent Oleg Morozov, met veel plezier wekelijks op de donderdagavond. We willen jou/u graag laten delen in deze ervaring. Dat willen we doen door het organiseren van een Meezingavond. Een avond waarbij je/u welkom bent om eens een avond tussen koorleden te staan en mee te zingen. Ervaring is niet nodig, iedereen is welkom om een avondje sfeer te proeven en eens te ervaren hoe het is om samen meerstemmig te zingen, met elkaar mee te zingen.

Mocht je/u daarna die sfeer en ervaring nog wat langer willen meemaken dan kan dat. Tot de zomerstop zullen de repetities dan zogenoemde open-repetities zijn. Je/u kunt dan een poosje ‘proefdraaien’ en bekijken of het lidmaatschap van het koor voor jou/u een mooie invulling van de donderdagavonden zou kunnen zijn.

Meezingavond

Op donderdagavond 24 mei van 20.00 uur tot 22.00 uur

in Op t Houkje, Burchtstraat 25 te Middelstum

 

Iedereen is van harte welkom op de Meezingavond van het Hippolytuskerkkoor.

Een avond voor iedereen (ervaring is niet nodig) die graag eens een avond met elkaar wil zingen.

We willen jou/u graag laten delen in de ervaring van het samen zingen, zingt u/zing je mee ?

 

 

Alvast voor de agenda: Op vrijdagavond 22 juni zal het Hippolytuskerkkoor een Grunneger Oavend organiseren in de Hippolytuskerk van Middelstum. Ook zanger Arnold Veeman zal op deze avond te beluisteren zijn (hij heeft ook gezongen tijdens de Koningsdag in Groningen). Meer informatie over deze avond zal te lezen zijn in KerkENnieuws-juni.

Namens het bestuur van het Hippolytuskerkkoor,

Roelien Tjalsma